BARBECUE 7 SEPTEMBER

Beste allemaal,

Om het nieuwe schooljaar goed in te luiden, willen wij op zaterdag 7 september een barbecue organiseren.

Die barbecue stond eerst gepland voor eind juni, maar vond toen door barre weersomstandigheden geen doorgang.

Het feest is dus verplaatst naar 7 september en zal ook dan gekoppeld worden aan het 50-jarig bestaan van het Nederlands taalonderwijs op het Collège/Lycée International van Ferney-Voltaire. Daarom heten wij niet alleen actieve leden van de vereniging welkom, maar tevens oud-(bestuurs)leden, -leerlingen en -leraren.

Aandacht zal er op 7 september ook zijn voor onze afzwaaiende leerkracht Petra Berkers en de eindexamenleerlingen (in zoverre nog aanwezig). En de interlandwedstrijd België-Nederland vormt natuurlijk een ander hoogtepunt. Rackets, shuttles e.d. zouden die avond eveneens goede diensten kunnen bewijzen.

Vanaf 18 uur wordt u allen verwacht op de barbecueplaats van de CERN-site in Prévessin. De site is gelegen aan de RN tussen Saint Genis-Pouilly en Ferney-Voltaire. Op de CERN-site zullen wegwijzers staan. De vereniging zorgt voor drank en brood, houtskool en servetten. U wordt verzocht zelf vlees mee te nemen en een hartige schotel, salade of dessert, zodat we een gevarieerd buffet kunnen samenstellen. Neem ook uw eigen glazen/bekers, borden en bestek mee.

Om het CERN-terrein op te komen heeft iedereen (vanaf 4 jaar) een Access Ticket (of CERN-badge) en een geldig legitimatiebewijs nodig. Via de gebruikelijke inschrijvingspagina

https://indico.cern.ch/e/taaltuinvoltaire

kunt u eenieder aanmelden en toegang verkrijgen. Verdere uitleg staat op de inschrijvingspagina zelf.

Hopelijk tot ziens op 7 september!

Het bestuur en de docenten van Taaltuin Voltaire